• Impressie type Anjer

Alle gemak dichtbij!

Kies je voor wonen in de Oranjewijk, dan kies je voor een gezellige, jonge buurt met alles bij de hand. Het wordt een echte koningswijk die zich kenmerkt door het vele water en groen. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en is heel kindvriendelijk. Speelveldjes en diverse basisscholen: het is allemaal dichtbij! En ook fijn; Winkelcentrum Urkerhard, het modernste winkelcentrum van Urk met alles voor je dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen, ligt op 10 minuten fietsen.

Start hier jouw wooncarrière?

Je eigen woning, helemaal nieuw en fris en alles in jouw smaak, hoe klinkt dat? De eerste woningen in fase 2 zijn 11 starterswoningen in 2 verschillende types: 8 standaard woningen en 3 woningen met een dwarskap. De woningen zijn verdeeld over 2 rijen, beide aan de Wilhelminalaan. Ze hebben allemaal een voortuin en een fijne achtertuin op het zuidwesten. Er loopt een pad aan de achterkant van de tuinen. Kies je voor een hoekwoning? Dan heb je door de bredere kavel een grotere tuin.

Ruimte voor de toekomst

De 2 verschillende woningtypes wisselen elkaar af in stijl. Door de afwisseling in steenkleur en kap, ontstaat een speels en gevarieerd straatbeeld. De types zijn in de basis gelijk. Ze hebben allemaal een straatgerichte open keuken, een ruime woonkamer aan de tuinzijde, 3 slaapkamers en een zolder met ruimte voor nog 2 extra kamers. Kies je voor een woning met een dwarskap, dan heb je een extra royale zolder, is de woning iets dieper en zijn slaapkamer 1 en 3 wat groter.

 Download brochure 

 Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond woning standaard

  • Verdieping woning standaard

  • Zolder woning standaard

  • Begane grond woning met dwarskap

  • Verdieping woning met dwarskap

  • Zolder woning met dwarskap

Deel Oranjewijk - Anjer via

PlaatsUrk
ProjectOranjewijk - Anjer
Aan de Wilhelminalaan zijn 11 rijwoningen ontwikkeld.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 135 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo