• Impressie fase 3

  • Interieur

Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan in Hasselt! In de gewilde wijk Om de Weede zijn nu 12 van in totaal 47 ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen in verkoop.

Een gezellige buurt

Hasselt is een stad met een dorps karakter. Om de Weede heeft die zelfde gemoedelijke sfeer. Hoewel alles nieuw is, voelt deze wijk als een gezellig, bestaand dorpje. Hier groeten mensen elkaar op straat en ken je je buren. Kinderen spelen lekker buiten, terwijl jij een praatje maakt met een vader of moeder. De afwisseling in woningtypes zorgt voor een gevarieerd straatbeeld wat het dorpse karakter nog eens versterkt. Wel alles nieuw, comfortabel en energiezuinig, niet de onpersoonlijke sfeer van een standaard Vinex-wijk: een ideale combinatie.

Variatie

De 12 woningen zijn verdeeld over twee rijen. Alle woningen zijn ruim en comfortabel met een straatgerichte keuken, een royale woonkamer, drie slaapkamers en een flinke zolder. In basis zijn de woningen gelijk, maar aan de buitenkant is er diversiteit. Twee hoekwoningen hebben een flinke uitbouw aan de zijkant en sommige woningen hebben een dakkapel of een markant bloemkozijn. Bij alle woningen zijn er volop opties en uitbreidingsmogelijkheden om de woning af te werken zoals jij dat wilt. Een schuifpui, openslaande deuren, slaapkamers op zolder; het kan allemaal!

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie fase 3

  • Begane grond type A/B/E

  • Eerste verdieping type A/B/E/F

  • Tweede verdieping type A/B/E/F

  • Begane grond type F

Deel Lakenweide - rijwoningen fase 3 via

PlaatsHasselt
ProjectLakenweide - rijwoningen fase 3
In Hasselt Om de Weede worden 12 ruime rijwoningen gerealiseerd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 133 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo