• Interieur impressie

Wonen aan het water

Een royale waterwoning, dat is Emile. Dat vindt u terug in uw villa met volop leefruimte. U kunt kiezen uit de standaard variant met een kleinere woonkamer, maar met het gemak van de badkamer en een slaapkamer beneden. De keuken en eethoek bevinden zich achterin de woning, dus met mooi uitzicht naar de waterzijde. Op de etage heeft u twee slaapkamers en nog eens een heerlijk dakterras. Of u kiest voor de luxere optie met een grotere woonkamer en riante keuken. Van daaruit kijkt u uit op de voortuin met buitenberging en twee parkeerplaatsen. De drie slaapkamers, badkamer en weer het dakterras bevinden zich op de etage. En wat betreft het water; daar kunt u vanaf uw terras aan de achterzijde royaal van genieten.

Wat is er ruimtelijker en rustgevender dan wonen aan het water. Vanuit de royale waterwoning beleeft u de natuur optimaal; helemaal door de openslaande tuindeuren en grote ramen. U zit er als het ware bovenop! Of u nu buiten op uw knusse en beschutte terras zit, of binnen van alle gemakken bent voorzien, dit is genieten.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen, veel kleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo’n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Dronten

In haar nog maar vijftig jaar jonge bestaan heeft Dronten zich ontwikkeld tot een bloeiende gemeenschap in hartje Flevoland. Het levendige dorp met inmiddels 30.000 inwoners heeft een regionale functie op het gebied van wonen, werken en recreëren. Daarom vinden inwoners en bezoekers er relatief veel voorzieningen en gemak. Bezoek eens het moderne en sfeervolle winkelcentrum met een breed en compleet aanbod van winkels. Ook vindt u er onderwijs op verschillende niveaus en sportief en cultureel aanbod voor elke interesse. Dronten geeft mensen en bedrijven graag de ruimte. Natuurlijk met haar weidse akkers vol gewassen en levende have. Maar ook concreet met goede faciliteiten en optimale bereikbaarheid via weg en spoor. En wat interactie betreft in de vorm van betrokkenheid en participatie. Durft u met ons mee te groeien?

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Gevels

  • Begane grond (optie)

  • Verdieping (optie)

  • Gevels (optie)

Deel Emile via

PlaatsDronten
ProjectEmile
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 301 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo