• Interieur impressie

Janinka groeit met uw woonbehoefte mee

De woning die met uw behoefte meegroeit, dat is de geschakelde bungalow Janinka. Een heerlijke gelijkvloerse woning die alle wooncomfort bij elkaar brengt. Achter het stijlvolle gevelelement schuilen een inpandige garage en knusse woonkamer. Bij woningtype A en B bevindt de keuken zich achterin de woonkamer. Type C heeft extra ruimte voor de eethoek, doordat de keuken in het verlengde van de garage en badkamer geplaatst is. Aan het einde van de gang kunt u nog eens kiezen voor twee of drie slaapkamers. De onverkochte woningen wordt uitgevoerd in type C.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen, veel kleurige bakstenen en licht/donkere accenten. In het totale plangebied worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Dronten geeft je de ruimte

In Dronten vindt jong en oud alles wat het leven plezierig maakt: ruimte, groen, water, sport, uitgaan, scholen en een modern en sfeervol winkelcentrum. Kenmerkend zijn de ruime en kindvriendelijke woonwijken. De grote variatie in woningen, de vele voorzieningen en de optimale bereikbaarheid via weg én spoor, maken Dronten tot een aantrekkelijke woonomgeving.

 Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Plattegrond type A

  • Gevels type A

  • Plattegrond type B

  • Gevels type B

  • Plattegrond type C

  • Gevels type C

Deel Janinka via

PlaatsDronten
ProjectJaninka
8 ruime bungalows in verschillende varianten.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 300 m²
Nog beschikbaarGeen
Bijzonderheden
+ Type C bij alle woningen
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo