• Impressie type Alieke

  • Impressie interieur

  • Impressie interieur

Royaal woongenot

De prachtige vrijstaande villa's van het type Alieke krijgen een uitstekende locatie in woonwijk De Gilden. Met 11 meter diepte en 6 meter breedte is de woning zeer ruim. Aan de voorkant beschikt u over een riante woonkamer met erker. Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor de open keuken en eethoek. Door de grote raampartij aan de tuinzijde krijgt de woning veel licht. De royale verdieping biedt u 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer. Tevens biedt de zolder voldoende mogelijkheden.Graag gaan wij met u in gesprek over uw woonwensen.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo’n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Dronten geeft je de ruimte 

In Dronten vindt jong en oud alles wat het leven plezierig maakt: ruimte, groen, water, sport, uitgaan, scholen en een modern en sfeervol winkelcentrum. Kenmerkend zijn de ruime en kindvriendelijke woonwijken. De grote variatie in woningen, de vele voorzieningen en de optimale bereikbaarheid via weg én spoor, maken Dronten tot een aantrekkelijke woonomgeving.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Gevels

  • Plattegronden

  • Situatie

Deel Alieke via

PlaatsDronten
ProjectAlieke
Aan de Troffel zijn 14 vrijstaande woningen ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 342 m²
Nog beschikbaarGeen
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo