Topappartement met onbelemmerd uitzicht

De prachtige appartementen van het type Zonnebaars hebben een schitterende ligging aan de wandelboulevard. U heeft bovendien bevaarbaar water voor de deur. En u kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht met mooie zonsondergangen.

Er zijn 12 appartementen. Bewoners van de appartementen op de begane grond beschikken over een tuin. Alle appartementen hebben een harmonicapui die helemaal open geschoven kan worden. De bovenste appartementen bieden een royaal dakterras.

Er is een centrale entree met een trappenhuis en een lift. Door middel van een videofooninstallatie kan vanuit het appartement de centrale toegangsdeur bediend worden. Elk appartement heeft een vrijstaande buitenberging en parkeerplaats, uitgezonderd appartement 1 en 10. Deze hebben een eigen inrit. De ruime hal komt uit op de lichte woonkamer met serre.

De open keuken biedt toegang tot de bijkeuken, voorzien van een wasmachineaansluiting. Vanuit de woonkamer betreedt u de gang die leidt naar de twee ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad.

De bovenste appartementen zijn maisonnettes en bestaan uit twee verdiepingen. Op de onderste laag is het woongedeelte met het dakterras. De woonkamer heeft een trapopgang naar de verdieping met overloop, 2 grote slaapkamers en een badkamer met toilet en douche.

Woonwijk De Kaai, toplocatie aan het water

De Kaai is een nieuwe ruim opgezette woonwijk aan de rand van Biddinghuizen. Een toplocatie met bevaarbaar water voor de deur dat in verbinding staat met de omliggende plassen en mooie natuurgebieden. De ligging maakt De Kaai tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige Biddingbos met mooie wandelen fietspaden langs de plas, Het Eiland en dierenpark De Scharrelberg.

Kenmerkend voor De Kaai is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De aanleg van het totale plan vindt in verschillende fasen plaats. Dit project is fase 3. Centraal gelegen ligt het winkelcentrum voor de dagelijks boodschappen, het multifunctionele gebied met onder andere scholen en de bibliotheek, gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Wie wil genieten van bossen, strand en uitgestrekte vergezichten in een bruisende woonplaats komt naar Biddinghuizen.

Download brochure Download prijslijst

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Plattegrond bouwnummer 4 en 10

  • Plattegrond bouwnummer 1 en 7

  • Plattegrond bouwnummer 5 en 11

  • Plattegrond bouwnummer 2 en 8

  • Plattegrond bouwnummer 6 en 12

  • Plattegrond bouwnummer 6 en 12

  • Plattegrond bouwnummer 3 en 9

  • Plattegrond bouwnummer 3 en 9

  • Plattegrond bouwnummer 3 en 9

Deel Zonnebaars via

PlaatsBiddinghuizen
ProjectDe Kaai - Zonnebaars
In De Kaai hebben wij 2 complexen van 6 appartementen aan het water ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Nog beschikbaarGeen
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo