Luxe watervilla met wintertuin

De prachtige watervilla's van het type Goudwinde hebben een schitterende ligging aan de wandelboulevard. U heeft bovendien bevaarbaar water voor de deur. En u kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht met mooie zonsondergangen.

De 6 luxe villa's beschikken op de begaande grond over een buitenruimte, een overdekt terras met vrij uitzicht. De woonkamer en open keuken zijn licht vanwege de grote raampartijen. De garage is ruim. In de hal bevindt zich het toilet en de trap naar de verdiepingen.

De eerste verdieping heeft een bijzondere indeling. Hier vindt u een fantastische hobby- of studieruimte. Deze biedt via een glazen schuifdeur toegang tot de zogenaamde wintertuin. Over de hele breedte van de woning ligt aan de achterzijde een royale slaapkamer. Vanuit de overloop komt u in een fraaie badkamer met ligbad, douche en dubbele wasbak. Er is een apart toilet.

Op de tweede verdieping zijn nog twee grote slaapkamers en een gescheiden berging, voorzien van wasmachineaansluiting.

Woonwijk De Kaai, toplocatie aan het water

De Kaai is een nieuwe ruim opgezette woonwijk aan de rand van Biddinghuizen. Een toplocatie met bevaarbaar water voor de deur dat in verbinding staat met de omliggende plassen en mooie natuurgebieden. De ligging maakt De Kaai tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige Biddingbos met mooie wandel- en fietspaden langs de plas, Het Eiland en dierenpark De Scharrelberg.

Kenmerkend voor De Kaai is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De aanleg van het totale plan vindt in verschillende fasen plaats. Dit project is fase 3. Centraal gelegen ligt het winkelcentrum voor de dagelijks boodschappen, het multifunctionele gebied met onder andere scholen en de bibliotheek, gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Wie wil genieten van bossen, strand en uitgestrekte vergezichten in een bruisende woonplaats komt naar Biddinghuizen.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Eerste verdieping

  • Zolder verdieping

Deel Goudwinde via

PlaatsBiddinghuizen
ProjectDe Kaai - Goudwinde
In De Kaai hebben wij 6 vrijstaande watervilla's ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 342 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo