• Interieur impressie type E

  • Interieur impressie type F

Type Annechien

Altijd al willen wonen in een statig huis, met stijlvol exterieur en moderne indeling? De twee-onder-één-kapper Annechien maakt het mogelijk. De aanblik met speelse erker en garage doet riant aan. Eenmaal binnen via het gangportaal met toilet is er ook volop te genieten. De grote raampartijen aan de achterzijde geven veel lichtinval. De erker aan voor- of zijkant creëert extra diepte dan wel breedte in keuken of woonkamer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, met een ideale ruimte voor de eethoek. Via een dichte trap bereikt u de eerste etage. Naast drie slaapkamers beschikt u over een luxe badkamer, voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Extra comfort geeft de vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping. De van een dakkapel voorziene zolder biedt bergruimte en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Heeft u toch nog wensen omtrent een uitbouw, tuindeuren of dakramen, Annechien denkt mee.

Om de Weede

In een weidse en waterrijke omgeving wonen? Kies dan voor 'Om de Weede', de jongste wijk aan de rand van Hasselt. Hier wordt een uniek woonlandschap gecreëerd die oude rivierarmen (strengen) van het aloude Zwarte Water verbindt met een nieuwe wijk vol eigentijds en gevarieerd woningenaanbod. Extra dimensie vormt de stadsweide rond de voormalige havezathe Groot ter Wee. Deze centrale groene ontmoetingsplek verbindt Om de Weede met de twee bestaande wijken.

Het totale plan 'Om de Weede' is ingedeeld in geborgen hofjes en buurtjes, ieder met een eigen identiteit. Naast de natuurlijke dooradering met strengen wordt het ontsloten via een stelsel van voet- en fietspaden. Dat sluit organisch aan op de langzaam-verkeersroutes naar het buitengebied, aangrenzende wijken en de binnenstad van Hasselt. Zo ontstaat rondom het huidige stroompje De Weede een aantrekkelijk ritme van gesloten en open ruimten, opgebouwd uit clusters van grote woonkavels, laantjes en paardenweiden.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond type E

  • Eerste verdieping type E

  • Zolder verdieping type E

  • Begane grond type F

  • Eerste verdieping type F

  • Zolder verdieping type F

Deel Wevershof - Annechien via

PlaatsHasselt
ProjectWevershof - Annechien
In Hasselt om de Weede hebben wij 14 twee-onder-één-kapwoningen ontwikkeld en gebouwd met garage en dakkapel.
Project status:Gereed
Inhoud:433 m³
Kavelgrootte:vanaf 207 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo