Royaal wonen

Op zoek naar een knus huis met karakteristieke uitstraling en voldoende leef- en slaapruimte? In de Dronter Timmerliedengilde heeft u keuze uit royale twee-onder-één kap woningen van het type Jarl.

De woning kenmerkt zich door een praktische indeling. Het hart van de woning vormt de zitkamer, in combinatie met de eetkamer inclusief keukenblok. De hoge voorkamerramen en brede schuifpui aan de achterzijde geven veel lichtinval.

De kamer verschaft u ruimte tot de hal met entree en toilet. Vanuit de eetkamer heeft u direct toegang tot de achtergelegen slaapkamer en badkamer met bad en douche.

Een open trap leidt u via een compacte overloop naar twee slaapkamers op de 1e verdieping, beiden met veel ruimte en lichtinval. Via een vaste trap bereikt u de zolder die zich bijvoorbeeld leent als hobbyruimte of berging. Ook in de achtertuin beschikt de woning over een vaste buitenberging.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties.

Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Eerste verdieping

  • Zolder verdieping

Deel Jarl via

PlaatsDronten
ProjectJarl
In De Gilden in Dronten hebben wij 8 royale tweekappers ontwikkeld en gebouwd met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 221 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo