Royaal wonen

Astrid biedt u schitterende woonruimte en krijgt met de prachtige erker aan de straatzijde een extra dimensie. Op de begane grond heeft deze zeer royale twee-onder-één-kap woning een ruime hal met een trappenhuis, toilet en meterkast. De open keuken met eethoek ligt aan de tuinzijde en heeft veel licht dankzij een grote raampartij. De overloop op de eerste verdieping leidt u naar drie grote slaapkamers en een badkamer. De zolder met fraaie kap biedt ook volop mogelijkheden. De garage staat los van de woning waardoor het heel makkelijk is om de woning nu of op termijn uit te breiden.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Dronten geeft je de ruimte

In Dronten vindt jong en oud alles wat het leven plezierig maakt: ruimte, groen, water, sport, uitgaan, scholen en een modern en sfeervol winkelcentrum. Kenmerkend zijn de ruime en kindvriendelijke woonwijken. De grote variatie in woningen, de vele voorzieningen en de optimale bereikbaarheid via weg én spoor, maken Dronten tot een aantrekkelijke woonomgeving.

Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Eerste verdieping

  • Zolder verdieping

Deel Astrid via

PlaatsDronten
ProjectAstrid
Aan de Zilversmedengilde in De Gilden hebben wij 4 tweekappers ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 270 m²
Nog beschikbaarGeen
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo