Alle gemak dichtbij

Met de ruime entree als middelpunt bent u snel van alle gemakken voorzien. Zo bevindt zich in de hal het toilet en de afzonderlijke badkamer. Aan de voorkant beschikt u over een riante slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor de open keuken en eethoek. De royale uitbouw aan de zijkant leent zich prima voor de zithoek. Via de vaste trap in de hal bereik u de etage. Daar zijn naast twee slaapkamers nog een berging en extra (hobby)kamer aanwezig. 

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccomodaties. Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar. 

Dronten geeft je de ruimte

In Dronten vindt jong en oud alles wat het leven plezierig maakt: ruimte, groen, water, sport, uitgaan, scholen en een modern en sfeervol winkelcentrum. Kenmerkend zijn de ruime en kindvriendelijke woonwijken. De grote variatie in woningen, de vele voorzieningen en de optimale bereikbaarheid via weg én spoor, maken Dronten tot een aantrekkelijke woonomgeving.

Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Eerste verdieping

  • Gevels

Deel New Landscape via

PlaatsDronten
ProjectNew Landscape
In De Gilden in Dronten hebben wij 10 royale tweekappers ontwikkeld en gebouwd met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 216 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo