Sfeervol wonen

Met de sierlijke Waterside heeft u keuze uit een tussen- en hoekwoning. De zeer brede opzet van de woning geeft de drie woonlagen hoge Waterside veel extra woonruimte. De indeling van de benedenverdieping is flexibel en naar eigen wens in te delen.

De uitgebouwde entree is voorzien van toilet en meterkast. De diepe en lichte kamer biedt prima mogelijkheden te variëren met zit- en eethoek. Achterin de woning bevindt zich de open keuken met uitzicht op de tuin. De tuin is via tuindeuren te bereiken. Op de benedenverdieping is het mogelijk, tegen meerprijs, een extra slaap- en badkamer aan te bouwen.

Via een trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Naast drie royale slaapkamers en overloop is hier een badkamer met toilet, douche en wastafel. Een vaste trap leidt naar de riante zolder met oplopend dak. Deze is eventueel geschikt te maken als extra slaapkamer.

Woonwijk De Gilden

De Gilden is een nieuwe ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden.

Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt en een eenheid door middel van de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied van De Gilden worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar. De aanleg van het totale plan vindt in verschillende fasen plaats. Centraal gelegen in Dronten West ligt een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond type A

  • Eerste verdieping type A

  • Zolder verdieping type A

  • Begane grond type B

  • Eerste verdieping type B

  • Zolder verdieping type B

  • Zolder verdieping type B

Deel Waterside via

PlaatsDronten
ProjectWaterside
16 extra brede geschakelde woningen.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 206 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo