• Situatie

Zoekt u die ruime twee-onder-één-kapper met garage, en ook nog eens in een prettige buurt? Aan de Slepersgilde in de wijk De Gilden heeft u de keuze uit twee riante types. De woningen onderscheiden zich enigszins qua aanzicht en indeling, maar hebben een grote overeenkomst: u heeft bij beide volop mogelijkheden om uw persoonlijke wensen door te voeren. 

Yenga

Een ruime en levendige eetkeuken aan de voorzijde en achterin de woning de rust van de zitkamer aan de tuinzijde. Met de Yenga heeft u een twee-onder-één-kapper die uw woonplezier een extra dimensie geeft.

De hal bevindt zich aan de voorzijde van de woning, naast de eetkeuken. Zowel toilet, meterkast als trap naar boven zijn hierin gesitueerd. Ook de eetkeuken en woonkamer betreedt u via de hal. De brede zitkamer geeft u mogelijkheden om de variëren met de indeling.

De overloop op de eerste verdieping is compact, maar geeft de slaapkamers en badkamer meer ruimte. Een extra slaapkamer is te realiseren op de zolderverdieping, waar een royale dakkapel veel mogelijkheden biedt. Meer ruimte voor bijvoorbeeld stalling of berging heeft u ook met de extra brede garage die zich naast de woning bevindt.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties.

Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

 

Deel Yenga via

PlaatsDronten
ProjectYenga
Aan de Slepersgilde in De Gilden hebben wij 20 tweekappers ontwikkeld en gebouwd, waarvan 10 tweekappers type Yenga.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 302 m²
Bijzonderheden
+ Het andere type aan de Slepersgilde is type Jefta.
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo