Zoekt u die ruime twee-onder-één-kapper met garage, en ook nog eens in een prettige buurt? Aan de Slepersgilde in de wijk De Gilden heeft u de keuze uit twee riante types. De woningen onderscheiden zich enigzins qua aanzicht en indeling, maar hebben een grote overeenkomst: u heeft bij beide volop mogelijkheden om uw persoonlijke wensen door te voeren.

Jefta

Een extra brede woning met veel leef- en slaapruimte. Dat is de Jefta. U betreedt de twee-onder-één-kapper via de zij-entree, net voor de extra brede garage. Een kleine overkapping zorgt voor meer comfort. De hal bestaat uit een toilet, meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal bereikt u tevens de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd. De erker met brede raampartij geeft de woning een karakteristiek front en binnen meer intimiteit en variatiemogelijkheden. Achterin de woning bevindt zich de keuken. Deze ruimte leent zich ook prima voor de eetkamer, met de hoge glazen schuifpui en uitzicht op de diepe tuin.

De trap naar de eerste verdieping leidt u via een ruime overloop naar drie slaapkamers en een badkamer. Ook bereikt u via een vaste trap de zolderverdieping. Deze is goed geschikt te maken als extra slaapkamer.

De Gilden, leven met veel woongenot

De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan dewestkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt De Gilden tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en
sportaccommodaties.

Kenmerkend voor De Gilden is de diversiteit aan woningen waarbij iedereen zich thuis voelt. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen: veel antracietgrijze dakpannen, roodkleurige bakstenen en licht/donker accenten. In het totale plangebied worden zo'n 2.000 woningen gerealiseerd in een doorlooptijd van circa 12 jaar.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Plattegronden

Deel Jefta via

PlaatsDronten
ProjectJefta
Aan de Slepersgilde in De Gilden hebben wij 20 tweekappers ontwikkeld en gebouwd, waarvan 10 tweekappers type Jefta.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 302 m²
Bijzonderheden
+ Het andere type aan de Slepersgilde is type Yenga.
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo