Parkresidentie Dronten

Omzoomd door weidse akkers en boerderijen vormt Parkresidentie een geborgen wijk met veel groen. Dit gebied ten zuiden van Dronten heeft een eigen gezicht en karakter. De naastgelegen jonge wijk Golfresidentie geeft met haar achttien holes golfbaan extra schwung qua dynamiek en fraai glooiend landschap.

Parkresidentie is een plek voor jong en oud. Waar ruimte, geborgenheid en veiligheid voorop staan. Het woon- en leefgebied bevindt zich als het ware op een kruispunt van stedelijke allure en landelijke gemoedelijkheid. Een wijk waar iedereen zich thuis voelt. Zowel voor langzaam, als gemotoriseerd verkeer biedt Parkresidentie een overzichtelijke en veilige infrastructuur. De aanpalende uitvalswegen en korte afstand naar de snelwegen A6 en A28 geven bewoners goede ontsluitingsmogelijkheden.

De ruime kavels - vanaf 800 m2 - laten elke woning op Parkresidentie volledig tot z'n recht komen. Dat past ook bij de allure die de onder architectuur gebouwde huizen uitstralen. In de stratenopzet is een mooie mix gecreëerd tussen onderlinge verbondenheid en gevoel van privacy. De villa's zijn zo gesitueerd dat de grotere ramen zich vooral aan de tuinzuide bevinden.

Het groene straatbeeld in Parkresidentie vormt een prachtig visitekaartje voor de wijk en uw woning. Het overzichtelijke en ruim opgezette wegenpatroon is zowel praktisch voor verkeersdeelnemers als voor benodigde parkeerruimte. De halfhoog opgetrokken kadewal geeft de woning dat extra cachet.

Type Eagle

Met de Eagle kiest u voor een elegante en strakke woning met veel ruimte en een statige uitstraling. De ruime zit- annex woonkamer met veel lichtinval bepaalt het karakteristieke beeld van de villa. Het lage, brede dak geeft de woning een luxe uitstraling. Zeer praktisch zijn de inpandige garage en achtergelegen ruime slaapkamer en badkamer.

Ook de verdieping kenmerkt zich door een compacte en prettige indeling. Naast twee royale slaapkamers beschikt u over een ruime badkamer en berging. De beeldbepalende open loggia aan de voorzijde geeft extra leefruimte.

 Download brochure Download prijslijst

Situatie en plattegronden

Verkopende partijen

Flipse Makelaardij O.G. Flipse Makelaardij O.G.
De Helling 228, Dronten
0321 - 386 286
www.flipse.nu
Makelaardij Van der Linden Dronten Makelaardij Van der Linden Dronten
Kop van Het Ruim 13, Dronten
0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl
Sinke Dronten B.V. Sinke Dronten B.V.
De Rede 12, Dronten
0321 - 313 774
www.sinkebv.nl
VSO Makelaars Dronten VSO Makelaars Dronten
De Bolder 2, Dronten
0321 - 318 318
www.vsomakelaars.nl

Deel Park Residentie Dronten via

PlaatsDronten
ProjectParkresidentie - Eagle
Op de Parkresidentie Dronten hebben wij 6 woningen ontwikkeld en 3 verschillende typen.
Prijzen:vanaf € 467.900 V.O.N.
Project status:In verkoop
Kavelgrootte:vanaf 925 m²
Nog beschikbaar2
Bijzonderheden
+ Infrastructuur op het park is mandelig eigendom
+ Lidmaatschap

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo