Parkresidentie Dronten

Omzoomd door weidse akkers en boerderijen vormt Parkresidentie een geborgen wijk met veel groen. Dit gebied ten zuiden van Dronten heeft een eigen gezicht en karakter. De naastgelegen jonge wijk Golfresidentie geeft met haar achttien holes golfbaan extra schwung qua dynamiek en fraai glooiend landschap. 

Parkresidentie is een plek voor jong en oud. Waar ruimte, geborgenheid en veiligheid voorop staan. Het woon- en leefgebied bevindt zich als het ware op een kruispunt van stedelijke allure en landelijke gemoedelijkheid. Een wijk waar iedereen zich thuis voelt. Zowel voor langzaam, als gemotoriseerd verkeer biedt Parkresidentie een overzichtelijke en veilige infrastructuur. De aanpalende uitvalswegen en korte afstand naar de snelwegen A6 en A28 geven bewoners goede ontsluitingsmogelijkheden. 

De ruime kavels - vanaf 800 m2 - laten elke woning op  Parkresidentie volledig tot z'n recht komen. Dat past ook bij de allure die de onder architectuur gebouwde huizen uitstralen. In de stratenopzet is een mooie mix gecreëerd tussen onderlinge verbondenheid en gevoel van privacy. De villa's zijn zo gesitueerd dat de grotere ramen zich vooral aan de tuinzuide bevinden.

Het groene straatbeeld in Parkresidentie vormt een prachtig visitekaartje voor de wijk en uw woning. Het overzichtelijke en ruim opgezette wegenpatroon is zowel praktisch voor verkeersdeelnemers als voor benodigde parkeerruimte. De halfhoog opgetrokken kadewal geeft de woning dat extra cachet.

Type Birdie

Een geblokte, maar speelse villa waarachter uw totale woonbeleving volledig samenkomt. Dat is de Birdie. De lange centrale entree verbindt zowel de garage en bijkeuken als de woonkamer en de achtergelegen slaapkamer met badkamer. Ook de bovenetage met overloop, twee royale slaapkamers en tweede badkamer bereikt u via de trap in de hal.

Eyecatcher op de begane grond is de fraaie erker aan de zijkant. Deze ruimte geeft de totale woning een prachtige symmetrische vorm. De erker leent zich vanwege de grote lichtinval prima voor een eethoek. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. De achtergelegen zitkamer is voorzien van schuifdeuren, zodat de tuin echt het verlengstuk van deze villa is.

Download brochure

Situatie en plattegronden

Verkopende partijen

Flipse Makelaardij O.G. Flipse Makelaardij O.G.
De Helling 228, Dronten
0321 - 386 286
www.flipse.nu
Makelaardij Van der Linden Dronten Makelaardij Van der Linden Dronten
Kop van Het Ruim 13, Dronten
0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl
Sinke Dronten B.V. Sinke Dronten B.V.
De Rede 12, Dronten
0321 - 313 774
www.sinkebv.nl
VSO Makelaars Dronten VSO Makelaars Dronten
De Bolder 2, Dronten
0321 - 318 318
www.vsomakelaars.nl

Deel Park Residentie Dronten via

PlaatsDronten
ProjectParkresidentie - Birdie
Op de Parkresidentie Dronten hebben wij 6 woningen ontwikkeld en 3 verschillende typen.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 800 m²
Bijzonderheden
+ Infrastructuur op het park is mandelig eigendom
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo