• Impressie schuurwoning

 • Interieur schuurwoning

 • Impressie boerderijwoning

 • Interieur boerderijwoning

 • Vogelvlucht

De authentieke sfeer van het boerenleven heeft iets magisch. Het weidse landschap van akkers en weilanden, veel ruimte in en om het huis en altijd wel iets te beleven. In het nieuwbouwproject “De 14 Erven” brengen we die nostalgische boerensfeer terug in een eigentijds nieuwbouwproject. Het project bestaat uit twaalf schuurwoningen en twee boerderijwoningen, gelegen aan de verkeersluwe straat ‘Erve Brooks’ aan de rand van de wijk. De woningen worden twee aan twee gebouwd en zijn allen gelegen op ruime kavels, grenzend aan een groenstrook. Het terrein wordt aan de oostkant afgebakend door een volwassen bomenrij. Hier geniet je optimaal van rust, ruimte en luxe. Het comfort van een nieuwe woning in authentieke stijl.

Een knipoog naar het boerenleven

De boerderijwoningen doen, zoals de naam al aangeeft, denken aan de oude boerderijen van het Hollandse platteland. Kenmerkend zijn de grote kap en lage gootlijn met gedetailleerde afwerking. De twee boerderijwoningen hebben een gespiegelde indeling, zodat je kunt kiezen uit een straatgerichte woonkamer of een tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Op de bergzolder is genoeg plaats voor al je spullen en dierbare herinneringen. De boerderijwoningen zijn volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Flexibel in te delen

De grote boerenschuren dienden vroeger als opslagplaats voor hooi, gewassen of landbouwwerktuigen. De schuurwoningen van ‘De 14 Erven’ hebben onderhoudsvrije houtlook gevels en een sfeervolle uitstraling, maar zijn van binnen modern afgewerkt en comfortabel. Elke ‘schuur’ bevat twee woningen. Opvallend is de extra grote berging op de begane grond, die eenvoudig aangepast kan worden naar jouw behoefte, bijvoorbeeld als een extra slaapkamer met badkamer of werkruimte, of als uitbreiding van je woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een complete badkamer, inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Een vlizotrap leidt naar de bergzolder. De schuurwoningen zijn net als de boerderijwoningen volledig gasloos en beschikken over vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

De Graafschap 

Aan de zuidoostelijke rand van het dorp Biddinghuizen ligt De Graafschap, een eigentijdse nieuwbouwwijk met een ruime opzet en een kindvriendelijk karakter. Hier woon je dicht bij het gezellige dorpsleven, maar ook dichtbij het weidse polderlandschap en de zonnige stranden van het Veluwemeer. Aan het water vind je tal van mogelijkheden om te zwemmen, te varen, te relaxen of een ijsje te eten bij het strandpaviljoen.

Biddinghuizen

Het vriendelijke dorp Biddinghuizen heeft alle handige voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, supermarkten, de huisarts, een bibliotheek, diverse basisscholen en sportfaciliteiten. Op de fiets ben je al binnen een paar minuten in het gezellige centrum. Fiets je de andere kant op, dan geniet je van de groene en waterrijke omgeving. Door de centrale ligging van het dorp ben je in korte tijd met de auto in Almere, Kampen, Zwolle, Dronten, op de Veluwe of in Het Gooi.

Situatie en plattegronden

 • Situatie

 • Begane grond bouwnummer 9

 • Eerste verdieping bouwnummer 9

 • Tweede verdieping bouwnummer 9

 • Begane grond bouwnummer 10

 • Eerste verdieping bouwnummer 10

 • Tweede verdieping bouwnummer 10

 • Begane grond schuurwoning

 • Eerste verdieping schuurwoning

 • Tweede verdieping schuurwoning

 

Verkopende partijen

Flipse Makelaardij O.G. Flipse Makelaardij O.G.
De Helling 228, Dronten
0321 - 386 286
www.flipse.nu
Makelaardij Van der Linden Dronten Makelaardij Van der Linden Dronten
Kop van Het Ruim 13, Dronten
0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl
Sinke Dronten B.V. Sinke Dronten B.V.
De Rede 12, Dronten
0321 - 313 774
www.sinkebv.nl

Deel De 14 Erven via

PlaatsBiddinghuizen
ProjectDe 14 Erven
In De Graafschap Biddinghuizen ontwikkelt en realiseert Van der Steeg 12 schuurwoningen en 2 boerderijwoningen aan de Erve Brooks.
Prijzen:Vanaf 379.900 V.O.N.
Project status:In aanbouw en verkocht
Inhoud:632 m³
Kavelgrootte:vanaf 368 m²
Bijzonderheden
+ Start bouw na de zomer 2021

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo