Project Wonen aan de Wierse bevat 20 rijwoningen die verdeeld zijn over twee rijen van tien. Opvallend zijn de wit omlijste entrees die de woningen een uitnodigend karakter geven. De ramen aan de voorzijde hebben allemaal verschillende groottes voor een speels effect. De hoekwoningen springen eruit met een dwarskap en wit gekeimde accenten. Twee rijwoningen beschikken standaard over een dakkapel aan de voorzijde.

Heerlijk wonen

De rijwoningen worden duurzaam gebouwd en inclusief luxe sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om de woning naar eigen smaak in te laten delen. Standaard worden deze gasloze woningen voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp.

Biddinghuizen

Binnen een paar minuten fietsen vanaf je nieuwe woning ben je in het hart van Biddinghuizen. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals supermarkten, een drogisterij, winkels, de huisarts, tandarts en sportfaciliteiten. Biddinghuizen staat bekend om de vele recreatiemogelijkheden in de groene en waterrijke omgeving. Een voorbeeld hiervan is de Bremerbaai. Dit is een mooi aangelegd strand met strandpaviljoen.

De Graafschap

In de nieuwbouwwijk De Graafschap woon je in een eigentijdse, kindvriendelijke buurt aan de rand van Biddinghuizen. Enerzijds geniet je van het gezellige dorpsleven, anderzijds liggen het weidse polderlandschap en de zonnige veluwemeerstranden aan je voeten. De Graafschap grenst direct aan het Noaberpark, dé plek om heerlijk te wandelen, te sporten en te spelen.

Download brochure Download prijslijst

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Zolder

Verkopende partijen

Flipse Makelaardij O.G. Flipse Makelaardij O.G.
De Helling 228, Dronten
0321 - 386 286
www.flipse.nu
Makelaardij Van der Linden Dronten Makelaardij Van der Linden Dronten
Kop van Het Ruim 13, Dronten
0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl
Sinke Dronten B.V. Sinke Dronten B.V.
De Rede 12, Dronten
0321 - 313 774
www.sinkebv.nl

Deel Wonen aan de Wierse - rijwoningen via

PlaatsBiddinghuizen
ProjectWonen aan de Wierse
Project Wonen aan de Wierse bevat 28 woningen, waaronder 20 rijwoningen en 8 tweekappers, die in De Graafschap Biddinghuizen worden ontwikkeld en gerealiseerd.
Project status:In aanbouw en verkocht
Inhoud:335 m³
Kavelgrootte:vanaf 129 m²
Nog beschikbaarGeen
Bijzonderheden
+ Start bouw eerste kwartaal 2021

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo