Project Wonen aan de Wierse bevat 28 nieuwbouwwoningen waarvan 8 twee-onder-één-kapwoningen. Opvallend zijn de grote, wit omlijste raampartijen. De warme steensoort geeft samen met de wit gekeimde accenten de woning een klassieke, en toch ook een eigentijdse uitstraling. Iedere woning is gelegen op een ruime kavel en beschikt over een ruime tuin, een geïsoleerde stenen berging en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Heerlijk wonen

De acht tweekappers worden energieneutraal gebouwd en inclusief luxe sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om de woning naar eigen smaak in te laten delen. Standaard worden deze gasloze woningen voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp met bodemlus. Aan de achterzijde op de begane grond zal standaard een uitbouw van 1.20 meter worden gerealiseerd, optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een grotere uitbouw.

Biddinghuizen

Binnen een paar minuten fietsen vanaf je nieuwe woning ben je in het hart van Biddinghuizen. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals supermarkten, een drogisterij, winkels, de huisarts, tandarts en sportfaciliteiten. Biddinghuizen staat bekend om de vele recreatiemogelijkheden in de groene en waterrijke omgeving. Een voorbeeld hiervan is de Bremerbaai. Dit is een mooi aangelegd strand met strandpaviljoen.

De Graafschap

In de nieuwbouwwijk De Graafschap woon je in een eigentijdse, kindvriendelijke buurt aan de rand van Biddinghuizen. Enerzijds geniet je van het gezellige dorpsleven, anderzijds liggen het weidse polderlandschap en de zonnige veluwemeerstranden aan je voeten. De Graafschap grenst direct aan het Noaberpark, dé plek om heerlijk te wandelen, te sporten en te spelen.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Zolder

Verkopende partijen

Flipse Makelaardij O.G. Flipse Makelaardij O.G.
De Helling 228, Dronten
0321 - 386 286
www.flipse.nu
Makelaardij Van der Linden Dronten Makelaardij Van der Linden Dronten
Kop van Het Ruim 13, Dronten
0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl
Sinke Dronten B.V. Sinke Dronten B.V.
De Rede 12, Dronten
0321 - 313 774
www.sinkebv.nl

Deel Wonen aan de Wierse - tweekappers via

PlaatsBiddinghuizen
ProjectWonen aan de Wierse - tweekappers
Project Wonen aan de Wierse bevat 28 woningen, waaronder 20 rijwoningen en 8 tweekappers, die in De Graafschap Biddinghuizen worden ontwikkeld en gerealiseeerd.
Project status:Gereed
Inhoud:572 m³
Kavelgrootte:vanaf 270 m²
Nog beschikbaarGeen

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo