Wonen in de gezellige Oranjewijk, in het nieuwe centrum van Urk, in een eigentijdse woning die van alle gemakken is voorzien. Dat kan in de nieuwe appartementen van De Grootmeester. Het vierlaagse gebouw biedt ruimte aan 20 luxe appartementen en 2 ruime penthouses, samen vormgegeven in een pracht wooncomplex. Het appartementencomplex is gelegen op de hoek van de Willem-Alexanderlaan en de Beatrixstraat, met uitzicht over een groenstrook en de Oranjewijk (fase 2). 

Het complex is ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo wordt het gebouw volledig gasloos gebouwd, uitstekend geïsoleerd en wordt het dak voorzien van zonnepanelen. De warmtevoorziening komt van een energiezuinige warmtepomp, die in verbinding staat met de vloerverwarming. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage energielasten. Een win-win-win situatie.

Van alle gemakken voorzien

De 20 appartementen hebben elk een oppervlakte van ongeveer 72 m2, verdeeld over een woonkamer met open keuken en aangrenzend balkon, twee slaapkamers, een badkamer, een techniekruimte en een separaat toilet. Op de begane grond beschik je over een eigen berging en eigen parkeerplaats. Verder kun je gebruik maken van een gemeenschappelijke ruimte, voor bijvoorbeeld het vieren van je verjaardag.

Het gebouw is voorzien van een ruime parkeergelegenheid met 34 parkeerplaatsen. Dit betekent dat elk appartement een eigen parkeerplaats heeft. Het penthouse heeft beschikking over twee parkeerplaatsen. Daarbij zijn er extra parkeerplaatsen voor bezoekers aanwezig. Op de begane grond bevinden zich ook de bergingen en een gemeenschappelijke ruimte, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor familiefeesten. 

Download brochure Download prijslijst

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Type A1

  • Type A2

  • Type A3

  • Type P1

 

Verkopende partijen

HL Vastgoed HL Vastgoed
Wijk 4-43, Urk
0527 - 690 334
www.hlvastgoed.com
Sinke Urk B.V. Sinke Urk B.V.
Wijk 1-31, Urk
0527 - 690 056
www.sinkebv.nl

Deel De Grootmeester via

PlaatsUrk
ProjectDe Grootmeester
In de Oranjewijk wordt een vierlaags appartementengebouw met 20 appartementen en 2 penthouses ontwikkeld en gerealiseerd.
Prijzen:Vanaf € 229.500 V.O.N.
Project status:Gereed
+ GBO appartementen circa 72 m2
+ GBO penthouses circa 147 m2

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo