Aan de rand van het Hanzestadje Hasselt ligt een groene hof, omsloten door 12 levensloopbestendige woningen. Hier kunt u gelijkvloers wonen met een eigen tuin, grenzend aan de gezamenlijke binnentuin. Op de grens van stad en land geniet u van ontmoeting met de buurt, een wandeling in de natuur, en de gezelligheid van Hasselt, vanuit een duurzame woning die van alle gemakken is voorzien.

Duurzaam en groen

Project de Hoving bestaat uit 12 woningen rondom een besloten hof, waarvan 10 rijwoningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen. Elke woning heeft een eigen tuin, maar kan ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin. De erfafscheidingen zijn meegenomen in het ontwerp, zodat de tuinen goed op elkaar aansluiten. De woningen zijn gasloos gebouwd, uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen die uw woning voorzien van elektriciteit.

Boven of beneden slapen en baden

De woningen hebben een woonkamer, keuken, badkamer én slaapkamer op de begane grond. Ideaal voor als u moeite heeft met traplopen, of als u met oog op de toekomst graag gelijkvloers wilt wonen. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, voor bijvoorbeeld logees. Is gelijkvloers wonen voor u niet nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een extra brede woonkamer op de begane grond en een badkamer boven.

Hasselt Om de Weede

Aan de rand van de stad ligt de ruim opgezette nieuwbouwwijk ‘Om de Weede’, omgeven door landelijk groen, water, weide, vogels en frisse lucht. Hier heerst dezelfde gemoedelijke sfeer die zo karakteristiek is voor de binnenstad van Hasselt. De Hoving is gelegen aan de rand van deze wijk. Vanuit de woning wandelt u zó langs de vaart of langs de slingerende Weede door het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel.

Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond rijwoning

  • Verdieping rijwoning

  • Begane grond tweekapper

  • Verdieping tweekapper

  • Optie begane grond rijwoning

  • Optie begane grond rijwoning

Verkopende partijen

Bert Leistra ERA Makelaardij Bert Leistra ERA Makelaardij
Telvorenstraat 2, Hasselt
038 - 477 20 40
www.bertleistra.nl
Bonthuis Vaartjes Makelaars Bonthuis Vaartjes Makelaars
Sportlaan 2, Zwartsluis
038 - 386 66 66
www.bvmakelaars.nl

Deel De Hoving via

PlaatsHasselt
ProjectDe Hoving
In Hasselt Om de Weede wordt een groene hof ontwikkeld en gerealiseerd, omsloten door 12 levensloopbestendige woningen.
Project status:Gereed
Inhoud:430 m³
Kavelgrootte:vanaf 109 m²
Nog beschikbaarGeen

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo