Paint it Blue is een nieuwbouwproject in Het Palet in Dronten. Het project bestaat uit 12 twee-onder-éénkapwoningen en vormen een mooie en energiezuinige aanvulling op het bestaande woningaanbod in Dronten.

Het Palet, aan de westkant van Dronten, is geen gewone nieuwbouwwijk. Voordat de eerste woningen werden gebouwd, is in Het Palet al een begin gemaakt met de openbare inrichting. Zo is met de aanleg van openbaar groen en wandelroutes in 2015 al een mooie basis gelegd voor een groene en duurzame wijk. Wonen in het groen krijgt extra betekenis doordat de wijk aan de zuidzijde op loopafstand ligt van het Wisentbos. Met Paint it Blue is er binnen Het Palet ruimte voor duurzame woningen die tussen het al aangelegde openbaar groen worden gebouwd. Wanneer jouw woning in Paint it Blue straks af is, voelt het daardoor alsof je in een bestaande, groene wijk komt te wonen in plaats van in een nog kale nieuwbouwomgeving. Hier wil je wonen!

Alles dichbtij

Het Palet ligt op 3 kilometer van het centrum van Dronten. Op de fiets ben je in 10 minuten tijd op het NS-station van Dronten. Van hieruit heb je een snelle spoorverbinding naar Lelystad, Almere, Kampen, Zwolle en de randstad. Dichterbij je woning vind je basisscholen, een gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en het winkelcentrum Dronten-West, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.

Waar wil je wonen?

Jouw moderne twee-onder-één-kapwoning aan de Pastorale is van alle comfort voorzien. Deze ideale gezinswoning is lekker ruim door de standaard uitbouw van 1,20m op de begane grond. Vanuit de keuken heb je toegang tot de perfect geïsoleerde berging. Ook buiten heb je de ruimte met een royale tuin op het zuiden, een achterom en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

Het Palet is een wijk waar veel ruimte is voor openbaar groen tussen de woningen en woonblokken. Een beukenhaag aan de voorzijde van de woning zorgt voor een natuurlijke erfafscheiding. Elke woning heeft een geschakelde berging en door het achterpad is elke achtertuin bereikbaar. De woningen zijn gasloos en energieneutraal, dus helemaal klaar voor de toekomst!

Download brochure

 Situatie en plattegronden 

Deel Paint it Blue via

PlaatsDronten
ProjectPaint it Blue
In de nieuwe wijk Het Palet worden 12 twee-onder-één-kapwoningen ontwikkeld en gerealiseerd aan de Pastorale.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 252 m²

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo