• Impressie tweekapper

  • Impressie vrijstaande woning

  • Impressie rijwoningen

  • Impressie rijwoningen

  • Impressie rijwoningen

  • Vogelvlucht

Aan de heerlijke groene, waterrijke rand van Stadshagen komen 61 nieuwe woonkansen. Is dat iets voor jullie? Een picknick met de voetjes in het zand? Na een warme dag een fijne avondduik in de Milligerplas? Met de buren de week afsluiten met een partijtje beachvolley? In het weekend maak je een prachtige wandeling door de polder: alles vind je zo ongeveer naast je voordeur! Wonen in Wetering is hiermee bijzonder comfortabel en binnenkort bereikbaar.

Zie jij jouw Woonkans in Wetering?

Aan de rand van de jongste wijk van Stadshagen, Breezicht, ten noorden van de Stadshagenallee, tussen Sportpark De Verbinding en de Milligerplas, ontwikkelen wij een prachtig project waar duurzaam, klimaatbestendigheid en energieneutraal wonen centraal staat. VanWonen heeft hier rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen ontwikkeld. Een gedifferentieerd woningaanbod in een ruim opgezette nieuwe wijk nabij de Milligerplas gelegen aan de rand van Stadshagen. Dus ook alle voorzieningen vind je om de hoek. Een volledig winkelaanbod, scholen, de sportvelden, een kinderdagverblijf, het is er allemaal. Je woont hier buiten in een wijk vol eigenheid en openheid. Net even anders, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar. Net als de bewoners, met een open blik op ‘t leven en een eigen kijk op wonen. Samen genieten van groen, water en vrijheid. Een prachtige kans!

In Stadshagen voelt iedereen zich thuis!

Je kent Stadshagen vast als die nieuwbouwwijk van Zwolle. Maar weet je dat Stadshagen ondertussen is uitgegroeid tot een zeer complete en gezellige wijk met veel voorzieningen? Er is een zeer uitgebreid aanbod aan scholen, winkels, een zwembad… allemaal in de wijk! Het woningaanbod in Stadshagen is ongekend veelzijdig; in Stadshagen voelt écht iedereen zich thuis. Stadshagen biedt niet het beste van twee werelden, maar van de hele wereld! Stad en polder, binnen en buiten, stad en wijk, winkelen en cultuur, jong en oud, alleen en samen. Met (nog) geen, een klein of groot gezin: in Stadshagen kan het allemaal. De kinderen pakken de luchtbedden en staan zó op het strand. Dan is elke dag een beetje vakantie. Neem een zomerse duik, leer windsurfen of settel je met een lekker glas wijn op het terras van grand café Milligers. Wat een genot, je zou er maar wonen.

Voor meer informatie over de woningen en de beschikbaarheid ga je naar de website. 

Download brochure 

Situatie

  • Situatie

 

Deel Woonkansen in Wetering via

PlaatsZwolle
ProjectWoonkansen in Wetering
Van der Steeg gaat in opdracht van Van Wonen 46 rijwoningen, 12 tweekappers en 3 vrijstaande woningen bouwen in Breezicht Stadshagen.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:Vanaf 127 m²

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo