• Impressie

  • Impressie

  • Interieur impressie

  • Interieur impressie

In nieuwbouwplan Om de Weede heeft IJsselland Ontwikkeling BV 10 gelijkvloerse woningen ontwikkeld. Op een fraaie plek, dicht bij de uitvalswegen en in een nieuwe wijk.

Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan wonen en daarmee kiest voor een woning die past bij zijn/haar situatie hebben wij meerdere woningtypen bedacht waar u uit kunt kiezen. Hoekwoningen, tussenwoningen, 1 verdieping, 2 verdiepingen. Er is dus altijd een woning die bij u past.

Deze gelijkvloerse woningen hebben alle voorzieningen op de begane grond zoals de slaapkamer met badkamer en voldoende bergruimte. Een aantal woningen zijn voorzien van een 2e bouwlaag waar het mogelijk is om extra kamers te maken. Handig wanneer u nog extra ruimte wilt voor uw hobby, logés of inwonende kinderen.

Naast deze keuzes die wij u bieden worden alle woningen gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen voorzien van vloerverwarming en vrijhangende toiletten.

Download brochure

Situatie

  • Situatie

Deel Linnenwevershof - 1e fase via

PlaatsHasselt
ProjectLinnenwevershof - 1e fase
In nieuwbouwplan Om de Weede heeft Van der Steeg voor IJsselland Ontwikkeling BV 10 gelijkvloerse woningen gerealiseerd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:Vanaf 195 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo