• Impressie voorzijde

  • Impressie achterzijde

  • Interieur impressie

Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog eens gasloos? Dat kan in Hasselt! Even buiten het centrum van deze gemoedelijke Hanzestad worden 7 rijwoningen gerealiseerd. Je woont hier langs de Vaartweg, de doorgaande weg naar Zwolle, dat op 20 autominuten afstand ligt. Hartje Hasselt bereik je op de fiets in 6 minuten.

Hasselt, stad en dorp ineen

Hasselt is een stad met een dorps karakter. Hier woon je dicht bij de natuur. Net buiten het centrum woon je hier rustig en landelijk, maar wel met alle voorzieningen bij de hand. Overal om je heen vind je groen, water en weilanden. Een mooie wandeling maken of lekker even uitwaaien? Dat kan al dichtbij huis. De Vaartweg grenst aan de nieuwbouwwijk Om de Weede. Hier tref je dezelfde gemoedelijke sfeer die zo karakteristiek is voor de binnenstad van Hasselt. Deze wijk voelt als een gezellig, bestaand dorpje. Hier groeten mensen elkaar op straat en ken je je buren. Je kinderen spelen lekker buiten, terwijl jij een praatje maakt met andere ouders.

Wonen aan de Vaart

Langs de Vaartweg maakt deel uit van het nieuwbouwplan Om de Weede, een ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de oostzijde van Hasselt. Een gemoedelijke woonomgeving, omgeven door landelijkgroen, water, weide, vogels en frisse lucht. Hier woon je tussen weide en water. Grenzend aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Dichtbij de A28 en steden als Zwolle en Kampen.

De Vaartweg loopt vanuit het Drentse Coevorden door tot aan het centrum van Hasselt. Aan de voorzijde van de woningen kijk je uit op de Vaartweg. Een pergola aan de voorzijde vormt een verlengstuk van je woning. Omdat dit de zonzijde is, heb je hier de mogelijkheid een zitgedeelte te realiseren van waaruit je een mooi uitzicht hebt over de weg en de weidse groene omgeving. Aan de achterkant van je woning bevindt zich de tuin met berging. Naast de berging bevindt zich een parkeerplaats om je auto te parkeren. Krijg je visite? Dan zijn er aan de achterzijde van de woningen ook nog enkele parkeerplekken. Aan de achterzijde van de woningen zijn de gevels van de verdieping fraai afgewerkt met houten planken als gevelbekleding. Deze duurzame look is doorgetrokken naar de zijgevels van de beide hoekwoningen. De houten pergola aan de voorzijde nodigt uit tot het realiseren van een zonnige voortuin.

 Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Plattegrond begane grond

  • Plattegrond verdieping

  • Plattegrond zolder

Deel Langs de Vaartweg via

PlaatsHasselt
ProjectLangs de Vaartweg
Langs de Vaartweg in Hasselt Om de Weede worden 7 gasloze rijwoningen ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Inhoud:441 m³
Kavelgrootte:vanaf 146 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo