Alle gemak dichtbij!

Kies je voor wonen in de Oranjewijk, dan kies je voor een gezellige, jonge buurt met alles bij de hand. Het wordt een echte koningswijk die zich kenmerkt door het vele water en groen. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en is heel kindvriendelijk. Speelveldjes en diverse basisscholen: het is allemaal dichtbij! En ook fijn; Winkelcentrum Urkerhard, het modernste winkelcentrum van Urk met alles voor je dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen, ligt op 10 minuten fietsen.

Compleet & nieuw

Je eigen woning, helemaal nieuw en alles in jouw smaak. Type Roos in fase 2 betreft 10 levensloopbestendige woningen in 2 verschillende types: de 4 woningen op de hoeken van het plan hebben een plat dak, de overige twee-onder-één-kap-woningen hebben een puntkap. Alle woningen hebben een voortuin en een fijne achtertuin aan het water. De woning is op de toekomst voorbereid, zowel voor u als voor het milieu. Zo zijn alle woningen gasloos, voorzien van een individuele warmtepomp met bodemlus.

Ruimte voor de toekomst

De 2 verschillende woningtypes wisselen elkaar af in stijl. De types zijn in de basis gelijk. Ze hebben allemaal een open keuken en een ruime woonkamer. Het bijzondere van deze woningen is dat ze een slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben. De woningen zijn dus geschikt voor iedere levensfase. Op de verdieping is er plek voor nog eens twee ruime slaapkamers en een berging. Je bent dus helemaal klaar voor de toekomst.

Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Woning met plat dak

  • Woning met puntkap

Deel Oranjewijk - Roos via

PlaatsUrk
ProjectOranjewijk - Roos
Aan de Christinastraat zijn 10 levensloopbestendige woningen ontwikkeld met badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 315 m²

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo