• Boerderijwoning met donker metselwerk

  • Boerderijwoning met licht metselwerk

  • Schuurwoning

  • Impressie interieur

  • Impressie vergrote woonkamer

De Gemeenteweg in Staphorst loopt dwars door het dorp. Aan weerszijden van deze weg bevinden zich de karakteristieke stegen met de traditionele lintbebouwing waar Staphorst om bekend staat. Aan een van die stegen, ter hoogte van Gemeenteweg 299, worden de 10 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Het nieuwe erf Ons Belang wordt al bewoond, want er zijn al een aantal woningen opgeleverd. De 10 comfortabele twee-onder-één-kapwoningen worden daar nog aan toegevoegd. De 8 boerderijwoningen en 2 schuurwoningen zijn volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Dit zorgt voor meer hedendaags comfort. 

8 boerderij- en 2 schuurwoningen

Op het nieuwe erf Ons Belang is plaats voor 2 type woningen: 8 boerderijwoningen en 2 schuurwoningen. De boerderijwoningen bestaan uit twee varianten: 4 woningen met donker metselwerk en 4 woningen met licht metselwerk. Dit type heeft een klassieke voordeur met ruimte voor een traditionele Staphorster levensboom en luiken voor de ramen. De schuurwoning heeft een mooie, traditionele kap met laaghangende goten. Beide woningen zijn ruim opgezet, hebben dezelfde indeling en een bruto inhoud van 650 m3. De kavelgrootte varieert van ca. 318 tot 499 m2.

Maak van je droomwoning werkelijkheid

Een grote kavel, een ruime woning en nog veel meer extra’s. Zoals de grote raampartijen in de keuken met uitzicht op de steeg. In de woonkamer heb je heerlijk grote verdiepingshoge ramen en een openslaande deur naar de tuin. Heerlijk toch? En dat is nog niet alles. Ga maar mee naar boven. Daar bevinden zich de badkamer en 4 slaapkamers. De ouderslaapkamer is wel heel royaal. Met een vlizotrap bereik je de zolder, waar je de nodige opbergruimte hebt. 

Wil je de twee-onder-één-kapwoning nét wat anders indelen? Dat kan! Zo kun je een gedeelte van de berging bij de woonkamer aan laten trekken voor een extra grote woonkamer over de volle breedte van de woning. Of ben je op zoek naar een levensloopbestendige woning? Ook dat kan, want optioneel is het mogelijk om op de plek van de berging op de begane grond een badkamer en slaapkamer te laten maken. Dan heb je een volledig woonprogramma op de begane grond. Ook op de eerste verdieping zijn er een aantal opties mogelijk. Zo kun je de badkamer vergroten. Een van de slaapkamers vervalt dan, maar de ouderslaapkamer is weer op te splitsen in twee slaapkamers. Meer weten over de opties? Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Download brochure 

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Zolder

 

Verkopende partijen

Poortman Makelaars Poortman Makelaars
Bergerslag 1A, Staphorst
0522 - 46 40 40
www.bix.nl

Deel Ons Belang Staphorst via

PlaatsStaphorst
ProjectOns Belang
Aan een van de stegen, ter hoogte van Gemeenteweg 299,worden de 10 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.
Prijzen:Vanaf € 375.000 V.O.N.
Project status:In aanbouw en verkocht
Inhoud:650 m³
Kavelgrootte:Vanaf 318 m²

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo