• Impressie achterzijde

  • Impressie voorzijde

  • Impressie interieur

Wonderschoon wonen in De Gilden

Aan de westkant van Dronten vindt u de ruime woonwijk De Gilden. De wijk met een grote diversiteit aan woningen grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. De gemoedelijke sfeer onder de inwoners is kenmerkend voor De Gilden. Zij houden van het leven in de natuur, maar hebben ook behoefte aan alle voorzieningen om de hoek. De wijk straalt eenheid uit vanwege de toegepaste materialen zoals kleurrijke bakstenen met licht/donker accenten.

Exclusief leven in comfortabele woningen

Vanaf het dakterras of vanuit uw woonkamer genieten van het waterrijke uitzicht; dat klinkt toch heerlijk? Het licht van buiten wordt naar binnengehaald door de grote ramen. In de woning is er volop ruimte voor een woonkamer, slaapkamer,  badkamer en inpandige berging op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich twee (slaap)kamers, een berging én een dakterras. Alle woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming. Daarnaast hebben de woningen twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning is op de toekomst voorbereid, zowel voor u als voor het milieu. Zo zijn alle woningen gasloos, voorzien van individuele warmtepomp met bodemlus en zonnepanelen.

Let op: houten buitenberging is gewijzigd naar een inpandige berging! Zie gewijzigde plattegrond begane grond. 

De woning type Liz is energieneutraal

Dat wil zeggen dat de woning een energieprestatiecoëfficiënt EPC heeft van 0. Dit houdt in dat het gebouwgebonden energiegebruik neutraal is. Dat is het energieverbruik voor ruimteverwarming, ruimtekoeling en ventilatie, warmtapwater, elektriciteit voor de hiervoor benodigde installaties en (forfaitair) verlichting. Hierin is niet het huishoudelijke gebruik meegenomen, zoals het energieverbruik voor ‘huishoudelijke’ apparatuur als keukenapparatuur, tv, computer, etc.

Download brochure  

Situatie en platttegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Gewijzigde begane grond

  • Verdieping

Deel Liz via

PlaatsDronten
ProjectLiz
In De Gilden worden langs de Wateras 5 toekomstbestendige waterwoningen ontwikkeld en gebouwd met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 405 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo