Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan in Hasselt! In de gewilde wijk Om de Weede zijn nu 10 van in totaal 47 ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen in aanbouw.

Een gezellige buurt

Hasselt is een stad met een dorps karakter. Om de Weede heeft die zelfde gemoedelijke sfeer. Hoewel alles nieuw is, voelt deze wijk als een gezellig, bestaand dorpje. Hier groeten mensen elkaar op straat en ken je je buren. Kinderen spelen lekker buiten, terwijl jij een praatje maakt met een vader of moeder. De afwisseling in woningtypes zorgt voor een gevarieerd straatbeeld wat het dorpse karakter nog eens versterkt. Wel alles nieuw, comfortabel en energiezuinig, niet de onpersoonlijke sfeer van een standaard Vinex-wijk: een ideale combinatie.

Maximaal genieten

De 10 twee-onder-één-kapwoningen liggen tegenover elkaar aan een rustig straatje. Alle woningen zijn ruim, licht en hebben een straatgerichte woonkamer. De grote woonkeuken bevindt
zich aan de tuinzijde. Je loopt zo met je kopje koffie de ruime tuin in! Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een flinke badkamer. De zolder biedt voldoende ruimte voor een extra slaapkamer of om al je spullen makkelijk op te bergen. Bij alle woningen zijn er volop opties om de woning af te werken zoals jij dat wilt. Kies je voor een schuifpui, een erker aan de voorzijde of een dakkapel? De keuze is aan jou!

Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie Lakenweide fase 4

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Zolder

Deel Lakenweide - tweekappers fase 4 via

PlaatsHasselt
ProjectLakenweide - tweekappers fase 4
In Hasselt Om de Weede worden 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 232 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo