• Impressie achterzijde Watermunt

  • Impressie voorzijde Watermunt

  • Impressie interieur

Lekker leven

Watermunt bestaat uit 18 kadewoningen, verdeeldover 2 rijen. Je hebt keuze uit 3 woningtypes: de tussenwoning en 2 types hoekwoningen. Alle woningen zijn sterk gericht op het water. Je hebt altijd het beste uitzicht.

Alle voorzieningen om de hoek

In Dronten-West heb je alle basisvoorzieningen binnen handbereik. Er is een winkelcentrum met onder andere een Albert Heijn, Etos, kapsalon La Mesa en diverse eettentjes. Ook de sporthal en volleybalvereniging zijn dichtbij. In de buurt vind je verder enkele voetbalclubs, een sportschool, drie basisscholen, een kinderopvang en een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk. Het treinstation en winkelcentrum SuyderSee zijn beide binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Uitgaan doe je onder andere bij De Meerpaal, het cultureel centrum met een uitgebreid aanbod aan films en voorstellingen.

Herkenbare woningen, direct aan het water

Watermunt bestaat uit 2 rijen nieuwbouwwoningen en een kleinschalig appartementencomplex. De opvallende witte kaders aan de achterzijde van de panden geven de woningen een herkenbare uitstraling. De woningen lwateriggen direct aan een fraaie waterpartij en kijken uit op mooie, vrijstaande woningen aan de overkant. De kadewoningen hebben een eigen berging, een voortuin en 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde. Aan de achterzijde heb je een heerlijke tuin, waar je een terras kunt maken. Als erfafscheiding met het water wordt er een schanskorf geplaatst. Doordat er geen schuttingen of hekken aan de waterzijde zijn, is er vrij uitzicht over het water.

Gericht op het water

De woningen hebben een sterke oriëntatie op het water. De witte kaders aan de achterkant van de woningen vergroten de herkenbaarheid. De bakstenen randen in wit keimwerk rond de kozijnen zijn verbindend en geven tegelijkertijd een individueel karakter aan de woningen. Van een afstand lijken de woningen één geheel te vormen met het naastgelegen kleinschalige appartementencomplex. Aan de voorzijde zijn de bergingen separaat gebouwd, zodat ze de voortuin deels afschermen. Ook de entree wordt geaccentueerd met wit keimwerk naast de voordeur. Hierdoor komt de aandacht op de entree en de kenmerkende hoekstructuren te liggen.

Duurzaam, veel licht en uitzicht

De kadewoningen hebben 2 woonlagen en worden opgeleverd inclusief sanitair. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Hoewel ze in basis allemaal gelijk zijn, krijgen de hoekwoningen een extra accent door middel van een raam in de zijgevel. Alle woningen worden volledig gasloos opgeleverd, dus je bent hier klaar voor een duurzame toekomst. Aan de waterzijde is de woning voorzien van een schuifpui. Zo heb je veel lichtinval en een fraaie verbinding met je terras.

Download brochure  

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Verdieping

Deel Watermunt via

PlaatsDronten
ProjectWatermunt
Aan de Beursstraat zijn 2 x 9 kadewoningen ontwikkeld.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:Vanaf 171 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo