• Impressie type Viool

Alle gemak dichtbij

Kies je voor wonen in de Oranjewijk, dan kies je voor een gezellige, jonge buurt met alles bij de hand. Het wordt een echte koningswijk die zich kenmerkt door het vele water en groen. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en is heel kindvriendelijk. Speelveldjes en diverse basisscholen: het is allemaal dichtbij! En ook fijn; Winkelcentrum Urkerhard, het modernste winkelcentrum van Urk met alles voor je dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen, ligt op 10 minuten fietsen.

Klaar voor de toekomst

Splinternieuw, duurzaam en lekker ruim: dat is wonen aan de Frisostraat op Urk. Dit project in fase 2 van de Oranjewijk bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen met een fijne tuin en een aangebouwde stenen garage. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Je wekt je eigen energie op met zonnepanelen, waar-door je energielasten laag zijn. De woningen staan aan een brede groenstrook; zie jij jouw kinderen hier al lekker buiten spelen?

Ruimte om te genieten

De woningen zijn ruim met een straatgerichte woonkamer en een keuken die standaard al met 1,20 meter verlengd is; alle ruimte om lang te tafelen! De erker geeft karakter aan de woning. Je hebt drie slaapkamers en ruimte voor een extra slaapkamer op zolder. De tuin ligt op het zuidwesten. Ook fijn: de woningen worden opgeleverd inclusief hoog kwalitatief sanitair van Villeroy & Boch.

Download brochure

 Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Zolder

Deel Oranjewijk - Viool via

PlaatsUrk
ProjectOranjewijk - Viool
Aan de Frisostraat zijn 10 twee-onder-één-kapwoningen met erker ontwikkeld.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:Vanaf 258 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo