Aan de Vuurbaak, op 10 minuten lopen van de oude dorpskern, komen 21 nieuwe appartementen in verschillende afmetingen en prijsklassen. Hier woont u ruim, luxe en comfortabel, maar ook vlakbij de haven, de dijk en het bos. Het beste van twee werelden!

Mooie ligging op de rand van oud en nieuw

De Vuurbaak is een ruim opgezet woongebied op een ideale locatie. U loopt zo het bos in, maar u woont ook vlakbij de haven en het centrum. Als u zin hebt om uit te waaien, fietst u zo de dijk op voor een mooie fietstocht.

Alle voorzieningen dichtbij

Winkelcentrum De Hofstee is op loopafstand. Bakker, slager, supermarkt, hier vindt u alles voor uw dagelijkse boodschappen. Ook andere voorzieningen zoals de huisarts, een kerk, een sporthal en de bibliotheek zijn in de buurt.

Kleinschalig maar gevarieerd

Het appartementencomplex is kleinschalig van opzet en heeft een speelse architectuur met verschillende vormen en hoogtes in de gevel. De appartementen hebben een grote diversiteit in grootte en indeling. Uw hele appartement is goed geïsoleerd en energiezuinig. Alles is in uw smaak en omdat alles splinternieuw is, heeft u de komende jaren geen omkijken naar onderhoud.

Het appartementencomplex ligt op een mooie plek tegenover een flinke groenstrook. Vanaf uw balkon, waar u heerlijk geniet van de middagzon, kijkt u dus mooi groen uit. De appartementen op de bovenste verdieping hebben zelfs uitzicht over het IJsselmeer! Aan de achterzijde van het gebouw is een mooi, groen en besloten hof. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en elk appartement heeft een eigen berging en een fijn balkon. Alle appartementen worden bovendien opgeleverd inclusief hoogwaardig sanitair en tegelwerk.

 Download brochure

Plattegronden

  • Plattegrond type A

  • Plattegrond type B

  • Plattegrond type C

  • Plattegrond type D

  • Plattegrond type E

Deel De Vuurbaak - Urk via

PlaatsUrk
ProjectDe Vuurbaak
Aan de Vuurbaak, op 10 minuten lopen van de oude dorpskern, zijn 20 nieuwe appartementen in verschillende afmetingen en prijsklassen ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo