Lekker buiten wonen met de voordelen van goede voorzieningen binnen handbereik. Het Palet biedt u deze luxe. Dit nieuwe woongebied is een heerlijke plek om te wonen en te recreëren. U kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Het Palet wordt een aantrekkelijke, sfeervolle buurt met mooie, ruime woningen. De 16 fraaie oeverwoningen komen te liggen aan het water. Vanuit uw oeverwoning staat u direct aan het water, en voorzieningen heeft u om de hoek. Als dat niet het beste van twee werelden is!

Eigenzinnig en bijzonder wonen

Wonen in het groen in een woning die helemaal past bij uw woonwensen: dat is wat Het Palet u wil bieden. In veel nieuwe wijken wordt als eerste gestart met de bouw van de huizen. In Het Palet is dat anders: daar beginnen we met groen! In 2016 is gestart met de aanleg van een robuust groen casco dat de basis gaat vormen van de nieuwe wijk. Groene aders waardoor heerlijke wandelroutes ontstaan, waarvan iedereen kan genieten. 

Het Palet is een wijk met een geheel eigen identiteit en uitstraling door het welstandsvrije beleid. Het nabij gelegen Wisentbos biedt fijne fiets- en wandelmogelijkheden. Kinderen kunnen hier genieten van mooie, centraal gelegen speelvoorzieningen, waaronder het fantastische speeleiland in de wateras. Op slechts enkele minuten fietsen van Het Palet vindt u de voorzieningen van wijkwinkelcentrum Dronten-West met winkels, scholen, een sporthal en een gezondheidscentrum. Daarnaast bent u binnen 10 minuten fietsen op het station.

Ruim wonen aan het water

Heeft u altijd al aan het water willen wonen? Indien u kiest voor een woning in plan Het Palet bent u verzekerd van een fijne woonplek. De woningen zijn royaal van opzet en vanuit de woonkamer kunt u elke dag weer genieten van het schitterende uitzicht. De zonnige achtertuin is op het zuiden gesitueerd en hier kan de hele dag heerlijk genoten worden. Je koopt niet alleen een pachtig afgewerkte woning aan het water, maar de hoogwaardige, besparende materialen maken deze woningen energiezuinig en bieden u verrassend veel comfort.

Aan De Ontmoeting komen 16 bijzondere vrijstaande woningen, elk met een eigen gezicht. Het beeld is speels door de verschillende kaprichtingen, maar allemaal zijn ze ruim, licht en mooi afgewerkt van binnen. De woonkamer is maar liefst 5 meter breed en biedt hiermee ruimte en volop inrichtingsmogelijkheden. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht over het water. Aan de achterzijde van de woning is uw woonkeuken. Hier heeft u alle ruimte om heerlijk te kokkerellen. Naast de keuken bevindt zich een grote slaapkamer en een luxe badkamer. 

Op de verdieping heeft u een tweede slaapkamer en badkamer en tevens een berging, uitgevoerd in verschillende varianten. Wenst u nog meer ruimte? Dan is dat te vinden bij bouwnummer 1 en 16, die een tweede verdieping hebben met een derde slaapkamer of hobbykamer en berging. Alle verdiepingen zijn met vaste trap bereikbaar. Bouwnummer 16 is extra ruim door een tweede slaapkamer op de begane grond. Er is mogelijkheid om op eigen terrein twee auto’s te parkeren.

 Download brochure

Situatie en plattegronden

  • Situatie

  • Begane grond type A-E

  • Begane grond type F

  • Eerste verdieping type A en D

  • Eerste verdieping type B

  • Eerste verdieping type C

  • Eerste verdieping type E en F

  • Tweede verdieping type E en F

Deel Het Palet aan de Oever via

PlaatsDronten
ProjectHet Palet aan de Oever
Aan De Ontmoeting in de nieuwe wijk Het Palet zijn 16 oeverwoningen ontwikkeld en gebouwd.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 319 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo