De rust van de stad

Stads wonen met volop natuur en ruimte? In Warande kan dat! De bijzondere nieuwbouwwijk ligt letterlijk tussen de stad en de natuur. Je woont hier naast natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. De mogelijkheden om te recreëren op land of water zijn eindeloos. Tegelijkertijd heb je alle stadse voorzieningen van Lelystad dichtbij zoals een supermarkt, Kindcentrum en openbaar vervoer. De wijk Warande zelf is bijzonder groen en waterrijk en biedt een grote variatie aan woningtypes. Van appartementen tot vrijstaande woningen en alles ertussenin; iedereen voelt zicht thuis in Warande.

Stijlvol wonen

NICE! bestaat uit zes halfvrijstaande woningen. Dat betekent zes kansen om heerlijk te wonen op een prachtlocatie. De twee-onder-één-kapwoningen hebben een frisse architectuur met een opvallende kleurverdeling op de gevel. Het lage muurtje rondom je voortuin vormt een opvallend accent. Je hebt een aangebouwde stenen garage én plaats om te parkeren op eigen terrein. Van binnen zijn de woningen ruim en comfortabel met een woonoppervlak van 140m2. Ze worden opgeleverd inclusief sanitair, tegelwerk en luxe keuken met inbouwapparatuur. Optioneel is wand- vloer- en raambekleding mogelijk. Je bent dus in één keer klaar! Uiteraard voldoen de woningen aan alle moderne bouwen milieueisen. Alles is optimaal geïsoleerd, je hebt vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer en de gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Verder heb je een heerlijk ruime woonkamer en leefkeuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De erker en de dakkapel op zolder zorgen voor extra veel binnenruimte.

Volop genieten

De woningen staan op riante kavels vanaf 262 m2; privacy gegarandeerd! Je hebt een heerlijke voor- én achtertuin. De woningen liggen gunstig, met tuin op het zuidoosten, dus dat wordt volop genieten van elke mooie dag. En is het eens wat minder mooi weer? Dan heb je vanuit binnen naar drie kanten toe een leuk uitzicht. De grote erker zorgt daarbij voor een extra ruimtelijk gevoel. Dát is wonen in vrijheid.

Download brochure

Situatie en plattegronden

 

Deel NICE! - Lelystad via

PlaatsLelystad
ProjectNICE!
In Warande zijn 6 tweekappers ontwikkeld en gebouwd aan de Parnassialaan.
Project status:Gereed
Kavelgrootte:vanaf 262 m²
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo