Zeewijk is een nieuwe wijk die ruim van opzet is en vele mooi aangelegde groenpartijen heeft. Ook de voor Urk karakteristieke singels komen hier veelvuldig voor. De lage woondichtheid en grote variatie in woningtypen maakt Zeewijk tot een geliefde woonomgeving. De wijk ligt op loopafstand van het prachtige Urkerbos met vele recreatieve mogelijkheden.

Kenmerkend voor Zeewijk zijn de rechte structuren en de vele fietspaden. Op korte afstand ligt het winkelcentrum Urkerhard voor de dagelijkse boodschappen. De diversiteit aan woningen in Zeewijk maakt dat iedereen zich thuis voelt. De afgewogen kleurstelling geeft de wijk een frisse en rijke uitstraling.

Type Ivar en Insula

De watervilla’s zijn schitterende vrijstaande woningen. Prachtig gelegen met de tuin en een terras aan het water. Bij het type Ivar vindt u op de begane grond de eetkeuken, twee slaapkamers, de badkamer met gescheiden toilet en de bergruimte. De trap in de lichte woonkamer leidt u naar de verdieping met een derde slaapkamer inclusief dakkapel en een aparte badkamer.

Het type Insula biedt meer dan het type Ivar. Door een grotere verdieping met twee dakkapellen zijn hier nu 3 slaapkamers, een badkamer en een berging. Op de begane grond zijn alternatieven mogelijk. Een aangebouwde serre is met toestemming van de gemeente en tegen meerprijs ook een optie.

 Download brochure

 

Deel Watervilla's - Urk via

PlaatsUrk
ProjectWatervilla's
Aan de Beug in Urk zijn 12 watervilla's gerealiseerd.
Project status:Gereed
Bijzonderheden
+ Dit project is opgeleverd.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo