Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen. Een familieonderneming met een bijzondere historie. In 1917 is het bedrijf – op dat moment een timmerbedrijf – opgericht door H.J. van der Steeg. Onder zijn leiding en die van zijn zoon B.J. van der Steeg groeide de onderneming uit tot een volwaardig aannemingsbedrijf. Een bouwbedrijf dat de focus meer en meer legde op de seriematige woningbouw. En waar kennisoverdracht zorgde voor een continue verbetering en uitbreiding van de dienstverlening. 

Familieonderneming 

Tot op de dag van vandaag is Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen gevestigd in Genemuiden. De huidige locatie bevindt zich op nog geen 250 meter afstand van waar in 1917 de basis werd gelegd. Nog steeds beschikken we over een eigen timmerfabriek waar we onder andere kozijnen produceren. Met kleinzoon Ben van der Steeg is het uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Een ontwikkelend bouwbedrijf met een bijzondere visie op bouwen. En de familietraditie duurt voort. Ook de vierde generatie is inmiddels werkzaam binnen de familieonderneming. Iets om trots op te zijn

Begrip in de regio

In de afgelopen 100 jaar is Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Meer en meer is de focus verlegd van alleen bouwen naar projectontwikkeling in de woning- en zorgbouw. Een stabiele onderneming die in samenwerking met haar partners, waaronder overheden en woningcorporaties, unieke projecten realiseert vanuit de gedachte ‘Bijzonder in ontwikkelen en bouwen’.

Wij zijn aangesloten bij

   
     
bouwendnederland  woningborg NVB logo